יום שבת, 3 ביוני 2017

סלט כרוב

שבועות הגיע וכמו בכל בית מחפשים איזה מתכון חדש ורענן. האשה מתחילה לחפש ברשת ומוצאת מתכון של כרוב ששייך לשף משה שגב. המתכון מאוד קל להכנה וזו אחת הפעמים הבודדות שאנו מוצאים מתכון של שף ומגלים שלא חסר כךום והמתכון באמת יוצא טעים.

מצרכים:
חצי כרוב אדום חתוך לרצועות דקות
חצי כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
חצי צרור כוסברה
שני גזרים חתוכים לג'ולייטים בעזרת קולפן גזר
חצי פלפל ירוק חריף
מיץ מלימון וחצי
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
שמן זית 5 כפות
חופן קאשיו קלוי טבעי ללא מלח ( לטחון גס)
חופן שקדים קלויים ללא מלח ( לטחון גס )



לעבודה :

בכלי גדול שמים את כל המרכיבים מערבבים היטב וטועמים ומתקנים טיבול.
פשוט וקל........

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה