יום שישי, 16 ביוני 2017

פשטידת ירקות

מיד פעם שוברים את הראש מה להכין בעיקר כשרוצים לחסוך בקלוריות ולאחר מחשה די רצינית שלא הובילה לכלום החלטתי לנסות משהו חדש. במקרה הכי גרוע קיים המשפט: הפח סופג הכל.
תוצאה סופית טעימה דלה בקלוריות (יחסית) ובעיקר מרעננת וקלה.
לעבודה ולמלאכה.

מצרכים:
שני פלפלים אדומים קלויים מקולפים וחתוכים
ארבעה קישואים מגוררים וסחוטים מנוזלים
בצל אחד פרוס דק
שלוש ענפי סלרי קצוצים דק - רק הגבעול
חצי צרור כוסברה
חצי צרור פטרוזיליה
חצי כפית מלח
כפית פלפל שחור
3 כפות קמח
4 ביצים
חצי קוביה גבינה בולגרית



לעבודה:
מערבבים היטב את כל המצרכים ומכניסים לתנור חם למשך חצי שעה (לבדוק צבע ואלי צריך עוד כמה דקות) לחום של 180 מעלות.
חשוב ביותר לאחר שזה מוכן לתת לפשטידה להתקרר.
מומלץ לאכול עם יוגורט קר ליד, הניגוד של פשטידה חמה ויוגורט קר מאוד טעים לפי דעתי הבלתי נחשבת.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה